WPN-foorumit
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Etusivu » Retket ja leirit » SVPR07 » Adidas Superstar 80s CORE Zwart Kopen
Adidas Superstar 80s CORE Zwart Kopen Tue, 05 September 2017 05:16
dssAntony9
Lähetetyt: 2
Rekisteröitynyt: September 2017
Junior Member
http://www.schoenenwinkenl.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/360x289/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/b/fb-173-01.jpg

Het is pas eind februari en de Adidas Superstar 80s CORE Zwart Kopen heeft al een opmerkelijke rendement gehad. Slimme samenwerkende inspanningen hebben bijgedragen aan de wedergeboorte van de klassieke shell-teen, en vandaag zien we nog een esthetische inspiratie uit de jaren 80 van de stijl. Deze 'Back In The Day' thema ziet de adidas Originals Superstar 80's een premium Bourgondische suède, terwijl geelwitte accenten een vintage gevoel geven aan de schelptand en de zool.

Vorig jaar kwam Rita Ora samen met Adidas Superstar 80s FTWR Wit Opruiming en liet meteen een ongerepte 'Metal Toe' adidas Superstar 80s-pair zien die aanvankelijk werd gedacht als een samenwerking. Nu zien we het retourneren van de esthetiek met deze Superstar 80's "Gold Foil" uitsluitend voor de dames. Hier is de schelptand niet eens het eerste ding om je aandacht te grijpen, aangezien de Gouden Folie op de basisbotsingen afdrukken met een premium zwart leer en suède doorheen. Het is een blik die we gezien hebben als een optie op NIKEiD, maar nu worden de drie strepen betrokken bij de metallische folie glans.

De Adidas Superstar 80s PALE NUDE Sale nl is sindsdien een cultureel icoon sinds Run DMC schreeuwde onze 'mijn adidas' 3 decennia geleden. De levensstijltendensen van dit model zijn zo dicht als ooit, net als in het afgelopen jaar hebben we de klassieke schelptoon gezien in een Metal Toe-uitvoering en een atmos-samenwerking die ons een gloed gaf in het donker snakeskin-esthetische. Nu is de slang boven in dit nieuwe "Tribal Blue Snake" paar terug. Met de textuurroute krijgt de faux-huidhoes een koningsblauw tintje, heel suède accenten, doe de dingen op de hak en drie strepen om de geelwit op de schelptand, de voering en de middelzool te helpen.

Fun-loving skateboard merk Alltimers teamt met Adidas Superstar 80s Sale Nederland in het voorjaar voor een capsule-collectie, gemarkeerd door de Superstar Vulc. Het skate merk / crew leent hun handtekening vintage-geïnspireerde stijl aan de iconische shelltoe sneaker remodeled speciaal voor skateboarden, met een witte leren bovenkant met suede detailing en marine en oranje accenten. De kleurenschoen van de schoen is gemodelleerd na de Hogan, een vintage 1980's adidas sneaker. De Superstar Vulc wordt vergezeld van een kledingcollectie van Alltimers, waaronder een track jacket, shorts en t-shirts.

Van OG kijkt naar de vijftig tinten van Pharrell's Supercolor-pak, de Adidas Superstar 80s OFF Wit te koop heeft al een beetje van alles gezien voor zijn jaarlijkse viering door Adidas Originals. Nu ziet de iconische shelltoe sneaker nog een nieuwe versie, die een kijkje lijkt van sommige van zijn suede-geconstrueerde broeders zoals de Campus, met een volledige suède bovenkant. De luxe constructie houdt verband met de jaren 80-constructie van de Superstar, compleet met vlakke leren tong en off-white zool en shelltoe voor een authentieke oud-school look.Edellinen aihe: coach legacy courtenay hobo bag
Seuraava aihe: Nike Cortez University Red Online Shopping
Siirry foorumiin:
  


Paikallinen aika: Sat Aug 24 19:08:12 EEST 2019